Webáruház készítés

/upload/files/84/shutterstock-163502138-s-9144.jpgEgyedi megjelenésű, rugalmasan alakítható webshopra vágyik? Könnyen megvalósíthatja az általunk fejlesztett CégWeb keretrendszernek köszönhetően, melyben minden fontos komponens készen van, így költséghatékony megoldást jelent.

A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően pedig újabb és újabb, az aktuális online kereskedelmi trendeket követő funkciók válnak elérhetővé az Ön számára is.

Mobiltelefonokon és tableteken is ideális megjelenést biztosító rendszerünk a keresőoptimalizáláshoz és online marketinghez szükséges funkciókkal is fel van vértezve.

Az online fizetési és számlázási lehetőségek integrációja lehetővé teszi, hogy munkatársai terhelése nélkül, automatikusan regisztrálja a beérkező megrendeléseket, számlázzon és fogadja a vásárlók kifizetéseit. Munkatársainak így felszabaduló idejét használja fel vállalkozása bővítésére, új piacok meghódítására!

Az automatizált és testre szabható megrendelés kezelés lehetővé teszi a szerkeszthető automatikus emailek küldését, ezáltal jelentősen csökkentve a szükséges ügyfélszolgálati kapacitást.

Egyszerű, könnyen áttekinthető és felhasználóbarát regisztrációs rendszerünk, valamint kosár és megrendelési oldalunk segít javítani a vásárlási konverziót.

CMS webshop rendszerünk statisztikai motorja lehetővé teszi a vásárló specifikus, intelligens termék ajánlási rendszerek létrehozását, legyen szó főoldali termékajánlóról, termékadatlap további ajánlatairól, vagy a kosarazáshoz ajánlott további termékekről.

Fejlett űrlapkezelő rendszerünk és webáruház megrendelési statisztika a CMS rendszer hírlevélrendszeréhez kapcsolódik, lehetővé téve a hatékony, célzott hírlevek kiküldését pontos célcsoportok részére. Egyedi megoldásainknak köszönhetően ezek az eszközök és hírlevélküldések automatizálhatók is.

Kapcsolatfelvétel
Név
Email cím
Telefon
Kérem, válassza ki mi érdekli!
Üzenet
Adatkezelési tájékoztató